Till toppen
Visa större bild

Kostym Hund Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Ni vet väl vad det där gamla talesättet säger, "sådan husse sådan hund". Så det är väl ändå rätt självklart att alla väldressade hussar och mattar bör ha en precis lika väldressad jycke vid sin sida. Så knäpp ihop guldknapparna om bringan, sätt flugan så där lite charmigt på sned och se till att hatten är borstad och på plats. Snyggaste hunden i stan är redo att göra entré!

Kostym Hund Maskeraddräkt är en dräkt för den välklädde hunden, i form av en svart kavaj med guldknappar, vit skjorta och en svart fluga. Även en hatt följer med i setet, som pricken över i:et. Hatten har ett gummiband för att sitta bra under hundens huvud. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Beatrice för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen38201 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle