Hem
Teman Högtider Kräftskiva Kräft- & Hummerdräkter

Kräft- & Hummerdräkter

Är du den där clownen i gänget som – mot alla odds – blivit bjuden på kräftskiva? Dyk upp som clownen du egentligen är iklädd en svinrolig kräft- eller hummerdräkt! Vem vet, i de flesta fall är en kräftdräkt eller hummerdräkt alltid uppskattad på kräftskivan, men du får se till att vara en riktigt skön typ, annars blir det inge bra!

Vi på Partykungen är som du redan vet experternas expert när det kommer till maskeradkläder och utklädnad, vilket betyder att vi har ett par (en bunt) riktigt snygga, roliga och passande maskeraddräkter till kräftskivan! Hos oss finner du både hummer-, kräft- och krabbdräkter i en relativt rött utförande. Dräkterna passar riktigt bra in på högtiden och blir en garanterat rolig "extragrej".

Är du kanske inte riktigt ute efter en hel dräkt så har vi också roliga huvudbonader och klor i vår lilla kategori. Här finns bland annat krabbhattar, hummerklor, kräftdiadem och mycket mer! Man skulle kunna säga att denna kategori är till för dig som gillar kräftskivan och är en riktig dåre på samma gång!

Välkommen in för att köpa din skaldjursdräkt online! Vi har ett stort utbud och snabb leverans!
Läs mer