vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Kräftskiva Kräftskiva Dukning

Kräftskiva Dukning

Kräftskivan är en väldigt helig tradition för det svenska folket, och denna högtid firar man egentligen när som under hela Augusti månad! Förutom att sjunga, klä ut sig (i vissa fall), dricka vuxendryck och umgås så käkar man en himla massa skaldjur! Regel nummer ett är att skaldjuren skall vara röda, gärna knallsuperduper-röda. Har du inte tidigare firat en kräftskiva, tja då har du missat någonting stort, så varför inte låta det bli första gången i år?

Vad har man egentligen på bordet när man dukar till en kräftskiva?


En otroligt viktig grej inför en kräftskiva är dukningen! Under denna dag/månad är det haklappar, rödvitblåa serpentiner, kräftutsmyckade tallrikar och röda bestick som gäller! Från taket hänger månlyktor och på golvet ligger avskalade matrester som inte ens hunden vill äta. En väldigt viktig sak är servetterna, för en kräftskiva är nog en av de "skitigaste" högtiderna i svensk historia. Tror du oss inte? Vi får väl se i Augusti...

Är det du som står för dukningen i år?


Inga problem, för hos oss på Partykungen finner du alla tillbehör du kan tänkas behöva för att få en lyckad kräftskivedukning! Här finner du mestadels röda, vita och blåa prylar, ting som är dekorerade med kräftor och humrar, konstiga haklappar för vuxna (?), bordslöpare och mycket mer! Till och med serpentiner med motiv av kräftor har vi! Förutom själva "tallrik-bestick-glas"-modellen har vi också en himla massa skaldjurstänger, färdiga dukningsset, skaldjursknivar, korthållare, kapsylöppnare och bordslöpare – allt i form eller i utseende av kräftor! Man kan iallafall säga att när du kikar igenom denna kategori, ja då får du många tips och idéer på vad du själv kan skapa hemma!

Har du inte hajat än?


Hos oss finner du helt enkelt allt inför kräftskivan, oavsett om det är tallrikar, bestick, tänger, haklappar eller bordslöpare du är ute efter! Alla produkter är givetvis testade av Partykungens egna kräftskivejury så kvaliteten behöver du icke oroa dig över!

Du är mycket välkommen in för att handla dina dukningsprylar hos oss online!
Läs mer