Haklappar till Kräftskivan

Dräggel, spill, oreda och kladd! Detta är en tillhörighet till den berömda kräftskivan som firas i Sverige under Augusti månad. Men vad gör man då om spillet tar över? Jo, man utrustar sig med en haklapp! Nejnej, den enda gången det är ok med haklapp i Sverige för vuxna människor är på just kräftskivan!

Tro inte att du är bättre än alla andra när det kommer till att INTE spilla, för det är i princip omöjligt! Fråga bara CEO:n på företaget, han är en riktig spillkråka! Utrusta hela kräftskivelaget men en varsin haklapp och slipp golvstädning, kladdiga kläder och gnäll på att Jannes finskjorta är förstörd!

Vi har ett stort utbud av väldigt "vuxna" haklappar som får dig att bli en äkta kräftskivekung. Materialet på dessa haklappar är i både mjuk och hård plast samt i papp beroende på hur man gillar sin haklapp. Dessutom har vi en massa olika utseenden på våra haklappar vilket gör att den nog finns en för alla iallafall, speciellt för dig!

På Partykungen kan du köpa alla sorters kräftskivehaklappar till marknadens bästa pris! Alla våra haklappar har olika och roliga motiv som passar suveränt bra på alla skivor, för både vuxna och barn!

Handla dina haklappar idag – snabbt, billigt och enkelt online!
Läs mer