Kräfthattar

Vad är en kräftskiva utan riktigt festliga kräfthattar? Självklart behöver man ju också delikat mat, fina prydnader, ett trevligt sällskap och mycket sång för att kvällen ska bli lyckad – men just kräfthattar är ändå något som sätter rätt känsla på hela spektaklet. Faktum är att det enligt oss både är lag, tvång och krav på att alla som deltar på en kräftskiva också tar på sig den bejublade och omtalad kräfthatten, för utan den kommer det vara något som fattas! När du ska iväg på en kräftskiva, eller när du ska ställa till med en riktig skaldjursfest själv hittar du alltid mängder av roliga kräfthattar hos oss på Partykungen!

Kan du ens föreställa dig att du dukat upp, planerat och förberett allt för att sedan se att ingen av gästerna bär hatt? Näe, det är tametusan ingen rolig syn, så se till att vara väl förberedd innan det stora kalaset skall kicka igång!

Vi har precis allt du kan tänkas behöva för att ordna en lyckad kräftskiva, och när du är ute efter hattar har du hittat precis rätt när du tagit dig hit till oss! Vi har mängder av roliga kräfthattar som du kan välja och vraka bland. Är sällskapet du ska förtära skaldjur med kanske av den lite mer uppstyrda sorten? Då kan det vara passande att välja hattar i en enhetlig färg som du placerar på varje gästs plats. Har du istället bjudit in människor som gärna bjuder på sig själva, har barnasinnet kvar och tycker om att vara lite löjliga? Då rekommenderar vi att du väljer hattar med ett mönster! De kommer få allas festhumör att stiga till oanade höjder och göra så att alla kommer vilja skråla med i snapsvisorna ännu högre!

När du väljer hattar kan du också fundera på hur du har tänkt dekorera lokalen. En kräftskiva kännetecknas ofta av mycket färg, sommar och väldoftande blommor. Att därmed välja hattar som går ihop med resten av dekorationerna är alltid ett säkert kort. Ska du ordna någon rolig lek för dina gäster? Det tycker vi är en utmärkt idé, och ännu mer utmärkt att ge bort ett läckert diadem i form av något skaldjur som vinst till den som kammar hem första pris.

Även om det kanske oftast är vi vuxna som sitter vakna halva natten när det vankas kräftskiva måste ju även barnen få vara med på ett hörn! Många av våra kräfthattar i papp passar minst lika bra för små huvuden som de gör för stora, och om det är något barn gillar så brukar det ju vara att klä ut sig. Passa därför på att även beställa hattar som passar de yngsta gästerna för att säkerställa att deras föräldrar inte måste åka hem i förtid på grund av gnäll och tristess.

Vi på Partykungen älskar allt som har med fester och roliga tillställningar att göra. Därför har vi också utsett oss själva till experter på kräftskivor och har ett sortiment som består av precis allt du behöver för att bjuda in till en lyckad fest! Välkommen att beställa kräfthattar och övriga tillbehör du behöver hos oss, alltid till ett riktigt bra pris!
Läs mer