Hem
Teman Högtider Kräftskiva Kräftskiva-Dekorationer

Kräftskiva-Dekorationer

Har du fått i uppdrag att dekorera inför årets kräftskiva? Har du en stor budget men zero, null och nada koll på vad som kan tänkas behöva? Inga problem, vi på Partykungen har förstått att detta varit ett major problem hos många, därför satte vi ihop ett expertteam som tillsammans skapat "kräftdekorationer", det är alltså kategorin du är inne på just nu! Vi har ett stort, om inte nästan gigantiskt, utbud av dekorationer som passar perfekt till kräftskivan! Vi har helt enkelt tagit fram de allra bästa och allra snyggaste dekorationerna med högsta möjliga kvalitet, bara för dig!

Kräftskivadekorationer för att skapa stämningen


Inte är det väl bara maten, sången, kräfthattarna och osköna trästolar man får ryggskott av som hör till kräftskivan? Nej precis, dekorationerna är nog tametusan topp 3 viktigaste sakerna att tänka på till skivan. Men, som du redan har förstått så har du nu hittat helt rätt. Här finner du dekorationer i mängder, röda som blåa, stora som småa, ståendes som hängandes och mycket mer! Vi har ett stort utbud att roliga, snygga och rent av stilrena dekorationer som kommer uppskattas lika mycket av gästerna som av dig.

Ballonger till kräftskivan för extra färg och glädje


Varför inte hänga upp ett gäng kräftmånelyktor i taket över det stora matbordet? Du kan också – tillsammans med lyktorna – hänga upp någon av våra snygga kräftgirlanger, pappersfjädrar, draglyktor eller partyslingor i form av kräftor och humrar. På bordet blir det riktigt snyggt om du exempelvis rullar ut en stor bordsduk med passande färg/mönster, slänger ut lite serpentiner med kräftor som motiv, ställer fram några ljus och slänger ut några ballonger. Om du inte redan förstått det ännu så hittar du allt du kan tänkas vilja ha och behöva till kräftskivan här – enklare än någonsin på nätet!

Föreställ dig själv hur mycket snyggare allt blir om du dekorerat!? Det är inte särskilt mycket som krävs egentligen, så länge det är rätt färger (röd och blå främst) och med lite skaldjursmotiv så blir allt superbra! På våra produkter har vi många naturbilder på produkterna vilket ger dig ett humm samt en och annan idée på vad du själv kan åstadkomma hemma! Du får med andra ord många bra tips på vår hemsida!

Beställ dina kräftskiva-dekorationer hos oss på Partykungen


Seså, time for kräftskiva 2023! Handla dina kräft- och hummerprylar hos oss på Partykungen – snabbt, smidigt och bekvämt online!
Läs mer