vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Kräftskiva Sånghäften & Snapsvisor Kräftskiva

Snapsvisor & Sånghäften Kräftskiva

När bordet är uppdukat med härliga skaldjur i knallröd färg, när gubbarna sitter och är fulla innan festen ens börjat och när alla servetter är nedkladdade, tja då vet du att det är kräftskiva ni firar! Vad gör man förutom att käka, kladda, prata högt, dansa och skratta? Jo, man SJUNGER! Och som du säkert redan vet kan ungefär 1% av gästerna sångerna som skall sjungas, därför är det bra att vara beredd med sånghäften du kan dela ut till hela ligan! Då finns det ingen som sen kan slänga ut sig: "- Vaeee, näeeee ja kan inte texten..."!

Hos oss på Partykungen finner du ett stort utbud av sånghäften, snaps- och kräftvisor till kräftskivan! I denna kategori hittar du härliga häften som innehåller sånger man både kan, inte riktigt kan och aldrig ens hört talas om. Hos oss finns sånghäften för alla sorters kräftskivor helt enkelt!

Är det inte just sånghäften, snapsvisor eller kräftvisor du är ute efter så har vi dessutom servetter med klassiska kräftsånger på, vilket gör att man både kan äta, torka av sig och sjunga samtidigt! En uppfinning som verkligen underlättar för er "anti-snapsvisefolket".

Välkommen in att köpa dina snapsvisor och sånghäften online! Dessa finns i bokformat, servettformat och mycket mer! I våra sånghäften finner du sånger man garanterat känner till och har hört förut! Men också helt nya sånger som blir roliga att lära sig. Handla dina kräftvisor, snapsvisor och sånghäften till kräftskivan 2024 idag – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer