Visa större bild

Kryolan Fixeringsspray

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du någonsin känt att hela kvällen är förstörd för att ditt halloweensmink, som tog flera timmar att få till perfekt, rinner bort av allt svett och alla kramar under kvällen? Ingen panik, ta hjälp av fixeringssprayet så kan du halloweena i flera timmar till utan att behöva bekymra dig särskilt mycket för att sminket rinner bort.

Kryolan Fixeringsspray är ett professionellt alternativ för dig som har höga krav på produkterna du köper. Det här fixeringssprayet är speciellt framtaget för att skydda film- och teatersmink så att effekten håller i sig avsevärt mycket längre.
Spraya fixeringssprayet från ett avstånd på ca 30 cm för bästa effekt. Spreyet lägger sig som en osynlig film ovanpå ditt smink och skyddar ifrån yttre påverkan. Fungerar bäst med vanliga sminkprodukter, vattenbaserade hudfärger och blodeffekter. Fixeringssprayet innehåller alkohol och bör ej användas i närheten av ögonen eller slemhinnor. Sprayen går lätt bort med tvål och vatten. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Volym: 50 ml.

Taggar

OMDÖMEN (3)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Edita för 1 år sedan
  Jeg syntes denne tørket på en måte som ga den litt for mye glans, men jeg klarte å forholdsvis fikse det ved bruk av pudder.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Andrine för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Charlotte för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30862 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle