kryolan-fixeringsspray-2

Kryolan Fixeringsspray

149 kr

Välj variant:

 • Edita
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Jeg syntes denne tørket på en måte som ga den litt for mye glans, men jeg klarte å forholdsvis fikse det ved bruk av pudder.
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Charlotte
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Andrine
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Har du någonsin känt att hela kvällen är förstörd för att ditt halloweensmink, som tog flera timmar att få till perfekt, rinner bort av allt svett och alla kramar under kvällen? Ingen panik, ta hjälp av fixeringssprayet så kan du halloweena i flera timmar till utan att behöva bekymra dig särskilt mycket för att sminket rinner bort.

Kryolan Fixeringsspray är ett professionellt alternativ för dig som har höga krav på produkterna du köper. Det här fixeringssprayet är speciellt framtaget för att skydda film- och teatersmink så att effekten håller i sig avsevärt mycket längre.
Spraya fixeringssprayet från ett avstånd på ca 30 cm för bästa effekt. Spreyet lägger sig som en osynlig film ovanpå ditt smink och skyddar ifrån yttre påverkan. Fungerar bäst med vanliga sminkprodukter, vattenbaserade hudfärger och blodeffekter. Fixeringssprayet innehåller alkohol och bör ej användas i närheten av ögonen eller slemhinnor. Sprayen går lätt bort med tvål och vatten. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Volym: 50 ml.