Kryolan Flexible Sealer

99 kr

Välj variant:

 • Charlotte
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Har ikke fått prøvd enda men virker bra
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • May-Lehn
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Veldig bra produkt.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Som alla teaterapor, halloweenkonstnärer och sminkfantaster vet kan det krävas både tid och tålamod när man vill få till den perfekta protesen inför föreställningen eller maskeraden. Se till att skydda ditt verk så att det inte skadas eller lossnar under kvällen med den här fantastiska sealern! Stryks enkelt ut över protesen och täcks efter torkning med puder.

Kryolan Flexible Sealer är en flaska innehållande sealer. Sealer läggs som ett skyddande lager över sminkproteser som till exempel lösnäsor, löshakor, sår m.m. Stryk ut den tunt med hjälp av en sminkborste, låt torka och applicera puder ovanpå. Tas bort med hjälp av spirit gum remover eller alkohol. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Volym: 30ml.