Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Kvinnlig Sjöman Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
249 kr 599 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Du behöver inte segla på en båt för att bära denna härliga sjömansdräkt. Det räcker gott och väl med en enkel maskeradfest så får du ett ypperligt tillfälle att förvandlas till en söt sjömanstjej!

Kvinnlig Sjöman Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en blå och vit body med korta ben i halterneckmodell. Bodyn kommer med en fejkficka på magen som är dekorerad med guldfärgade knappar, samt ett broderat motiv av en röd ankare med rep. Upptill är bodyn vit med en vit- och rödrandig trim med rosett. Dragkedja finns på ryggen.

Ingår gör även en matchande vit hatt med blå trim.

  • Finns i storlek: X-Small, Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Body och hatt
  • Material: 100% polyester

Handskar och skor ingår ej.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39680 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle