Till toppen
Visa större bild

Labyrint Spel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du kan nu spela Labyrint, känt från Barnkanalen, som brädspel. Anta Daidalos utmaningar, försök samla så många livspuckar som möjligt utan att bli slajmad av Taurus. Vinn i minnesspelet, var snabbast i byggutmaningen och försök att ta dig över slajmsjön. Du kommer försöka ta dig igenom 4 stycken olika utmaningar. Lyckas du ta hem flest livspuckar och slippa bli slajmad? I så fall kan du se dig själv som en vinnare i detta fantastiskt roliga brädspel. Samla ihop dina vänner och familj för att anta Daidalos roliga och spännande utmaningar.

Labyrint Spel är det väldigt populära sällskapsspelet som baserats på barn-tvs jättesuccé Labyrint! För 2-4 spelare. Allt är på svenska!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen36457 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle