Visa större bild

Tillbehör

Lång Rak Blond Deluxe Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 83
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vill du se lite ut som Tyra Banks nästa maskerad, eller är bara långt rakt hår såå du? Då kommer du med största sannolikhet att älska denna blonda peruk från Leg Avenue. Peruken håller extremt hög kvalitet och passar helt utmärkt på såväl halloweenfesten som till kändis- och maskeradpartyt.

Lång Rak Blond Deluxe Peruk är en mycket högkvalitativ lång peruk för damer som ger en lite "kändisfeeling". Peruken känns äkta när den sitter på huvudet, kommer i färgen vit och är vädligt lång och rak. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Olaug för 1 månad sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58301 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle