Visa större bild

Kundbilder

LED-Ballonger Halloween

(50 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 130
selected_index: 0
59 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Det är fint med ballonger och vart de än sätts upp tillför de alltid den där lilla extra festliga touchen som får gästerna att känna sig välkomna. Men när mörkret faller på syns de inte lika bra längre, vilket vi tycker är synd. Här kommer ett fempack snygga och riktigt smarta halloweenballonger med inbyggda LED-lampor, som syns även efter att solen har gått ner. Dessa ballonger har olika kusliga halloweenmotiv och passar perfekt till kalaset eller festen som hålls i samband med den omtyckta högtiden.

LED-Ballonger Halloween är ett pack om 5st röda latexballonger med svarta motiv av en häxa, ett spöke, ett skelett, en spindel samt en pumpa. Inuti ballongerna sitter små LED-lampor som aktiveras med hjälp av en knapp högst upp. Ballongerna kan användas vid ett tillfälle och efter att lampan har aktiverats lyser den i upp till 20 timmar.

LED-lampan i ballongerna blinkar i olika färger.

Observera att ballongerna endast får fyllas med vanlig luft.

Storlek: Upp till Ø 25cm.

Vi rekommenderar att använda en ballongpump när du blåser upp dina latexballonger för att minska risken att de smäller i ansiktet.

Taggar

OMDÖMEN (50)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Marie för 3 år sedan
  Svårt att fatta hur de tänds och texten så lite på paketet att det inte går att läsa.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Mikael för 4 år sedan
  Överlag mycket dålig kvalitet, ena ballongen lös inte alls, två ballonger lös med ett knappt synbart sken och ljuset i de två sista ballongerna var ganska dåligt.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28013 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle