Visa större bild

LED-ljus med Laddare

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 159600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
1 995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Led-ljus med en realistisk låga med ett fladdrande skimmer som aldrig brinner ner, som du kan sätta på timer, dimra och styra med en fjärrkontroll. Passar både till hemmet och kontoret!

LED-ljus med Laddare innehåller ljus med ett varmt vitt sken. Laddningsstationen drivs via vanligt eluttag och fjärrkontrollen har on/off-knapp, timer med 4 eller 8 timmar och funktion att justera ljusnivån. Med fjärrkontrollen bestämmer du själv vilken färg som skall lysa. Batteri till fjärrkontrollen ingår. LED-ljusen lyser upp till 13 timmar efter en hel laddning. Laddningstiden är 8 timmar. De är tillverkad i plast. Varje ljus är 6,5 cm långt och 4 cm i diameter.

Säljs i 4-pack och 12-pack.

Taggar

OMDÖMEN (31)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Greta för 9 månader sedan
  Blev inte den färg jag trodde, då det inte stod i beskrivningen att den variant med 4 ljus var flerfärgad! Den flerfärgade har dessutom ingen av färgerna som ser ut som vanligt ljus, utan endast olika färger som känns mer som partybelysning. Känner mig lite lurad då det varken märktes på ordern att det var den med flera färger jag hade beställt samt att det visades dessutom bild på vanliga vita på hemsidan. Insåg att det var fel först när jag packat upp varan, så då var det ju för sent att byta.
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Marita för 1 år sedan
  Mina favoriter synd att dom är så dyra.Supersnabb lev. Mycket nöjd.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Johnny för 1 år sedan
  De laddar ur väldigt snabbt,man får laddas dom ofta
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51276 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle