Till toppen
Visa större bild

LED-Slinga Silver/Vit

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Bordsbelysning är en mycket viktig del av dukningen, kanske särskilt vid lite mer högtidliga firanden såsom bröllop, nyår och liknande tillställningar. Denna stilrena variant består av en diskret LED-slinga med vad som ser ut som små stjärnor spridda över bordet, vilket ger en nästan magisk stämning!

LED-Slinga Silver/Vit är en klassisk LED-slinga som passar utmärkt att dekorera bordet med vid nyår, bröllop och annat. Den drivs av AA-batterier (medföljer ej) och inkluderar en bruksanvisning som berättar hur den fungerar.

  • Material: Plast
  • Säljs styckvis
  • Mått: 3 meter.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54321 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle