Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Barndräkter > LEGO Zane Deluxe Barn Maskeraddräkt
Visa större bild

LEGO Zane Deluxe Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Zane var en gång i tiden den vita ninjan, men har på senare dagar blivit en intelligent och kraftfull nindroid, även känd som ninjarobot. Zane skapades av Fixaren Dr Julien för att skydda dem som inte kan skydda sig själv. Zane är med andra ord en legokaraktär att se upp till, och nu kan du vara Zane med hjälp av denna ursnygga maskeraddräkt!

LEGO Zane Deluxe Barn Maskeraddräkt är en riktigt snygg maskeraddräkt som efterliknar legokaraktären Zane från Ninjago. Dräkten inkluderar en halvtäckande mask vilket betyder att den endast täcker ansiktet och inte hela huvudet, en överdel, ett par matchande byxor samt ett par handskar. Dräkten kommer i storlekarna Small, Medium, Large och är tillverkad i polyester.

  • Material: Polyester, plast
  • Storlek: Small, Medium och Large
  • Inkl. halvmask, överdel, byxor och handskar
  • Skor medföljer ej

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53053 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle