magnetisk-dragkedja-flaskoppnare-82664-4
magnetisk-dragkedja-flaskoppnare-82664-5
magnetisk-dragkedja-flaskoppnare-82664-6

Magnetisk Dragkedja Flasköppnare

99 kr

Välj variant:

 • Solveig Andersen
  för 1 månad sedan
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Selve flaskeåpneren er kul i seg selv, men magneten på baksiden er ikke sterk nok til å holde vekten av åpneren, så den sklir ned. Jeg festet en snor på åpneren som jeg igjen festet på en annen kjøleskapsmagnet som var sterk nok, så nå får vi brukt den. Det ser ikke like bra ut, men det funker fram til jeg evt bytter ut magneten på baksiden selv. Hvis magneten hadde vært sterk nok, da hadde denne fått topp score.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

I ett svagt ögonblick var vi rädda för att ha krympt avsevärt mycket, men sen insåg vi att det bara är den här dragkedjan som är ovanligt stor. Tillräckligt stor för att använda som kapsylöppnare! 

Magnetisk Dragkedja Flasköppnare är en rolig pryl som till utseendet ser ut som hållaren till ett blixtlås, men som i själva verket är en kapsylöppnare försedd med magnet som gör den lätt att hänga upp på kylskåpet! 

 • Mått: 12 x 4 cm
 • Material: Metall 
 • Med magnet på baksidan