Visa större bild

Michael Myers Kniv

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 5520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 35
selected_index: 0
69 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Du stod där väldigt länge inför den första gången. I köket, med flera lådor öppna. Vilken skulle du välja? Vad passar en sån som dig? Ska du välja den lite kortare, men väldigt, väldigt vassa. Då behöver du inte anstränga dig så mycket men måste göra det flera gånger. Eller ska du välja en jättestor och lite ovass? Med den räcker ett huhgg, men du måste slå hårt för annars händer ingenting. Det får bli den stora. Du vill ha en utmaning, och något som skräms. Om du nu ska bli en massmördare så måste du ju sätta skräck i folk, då räcker det inte med en fjantig liten fruktkniv heller.

Michael Myers Kniv är en replika av den kniv som används av den ökände massmördaren Michael Myers i Halloween-filmerna. I och med att kniven i filmerna använts många gånger och antagligen aldrig tvättats så har den här replikan fått blodstänk som ser torkat ut. Komplettera din Myers-kostym med den här kniven för en perfekt look.

Mått: 38 cm inkl. skaft.

Taggar

OMDÖMEN (8)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Daniel för 8 månader sedan
  Förhållandevis snygg och realistisk för sitt pris, kunde ha varit något mindre böjbar men overall prisvärd och gör sitt jobb. :-)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Elin Katarina för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Britt-Marie för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28742 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle