micke-mus-barn-maskeraddrakt-1

Micke Mus Barn Maskeraddräkt

399 kr

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Turid
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Låt ditt barn förvandlas till en av Disneys mest omtyckta karaktärer inför kalaset! Den här söta Micke Mus-dräkten inkluderar alla detaljer som krävs för en mer uppklädd variant av den härliga musen. Träna in Mickes karaktäristiska röst innan maskeraden så blir det ännu roligare!

Micke Mus Barn Maskeraddräkt inkluderar en tröja, ett par byxor och ett diadem med Micke Mus-öron. Tröjan ser ut som en vit skjorta med en svart smoking. På skjortan sitter svarta knappar och en guldfärgad fluga. Smokingen har vita ränder som ger effekten av att den har en krage samt uppvikta ärmar. Den är även dekorerad med guldfärgade knappar. Byxorna är röda med tryck föreställande 2st vita knappar. De är av en rak och enkel modell med en resår i midjan för bra passform. Diademet är tillverkad av plast och klätt med svart textil. Öronen är tillverkade av samma textilmaterial. Strumpor ingår ej.

Finns i storlekarna Bebis, Small och Medium.