monopoly-cheaters-edition-73613-1
monopoly-cheaters-edition-73613-2

Monopoly Cheaters Edition

249 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Inför spelkvällen är alla spända, förväntansfulla och laddade. Men sedan kryper det alltid fram att det finns människor i din närhet som försöker fuska sig till en vinst, även om de inte kan erkänna det. Då är det extra tacksamt att det finns spel som går ut på att fuska! I Monopoly Cheaters Edition handlar det om att fuska så mycket du bara kan och ändå klara dig undan. 

Monopoly Cheaters Edition är versionen för fuskare av det klassiska spelet Monopol. Genom att exempelvis sno pengar från banken eller att ta bort motspelares hus eller hotell utan att de märker kommer du att belönas, men om du blir påkommen straffas du med att få böta 100 miljoner, hamna i finkan eller betala skadestånd. Spelet är roligt, galet spännande och perfekt för den som inte kan låta bli att fuska!

I spelet medföljer: Spelplan, 6 spelpjäser, handboja i plast, 15 fuskkort, 16 chanskort, 22 lagfartskort, 16 allmänningkort, 16 hotell, paket med pengar, 2 tärningar, kassalåda och spelregler på svenska.

Fakta om Monopoly Cheaters Edition: 
  • Antal spelare: 2-6 spelare
  • Rekommenderad ålder: Från 8 år
  • Språk: Svenska