moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-10
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-1
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-2
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-3
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-4
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-5
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-6
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-7
moon-creations-uv-neon-glitter-lappstift-8

Moon Creations UV Neon Glitter Läppstift

59,90 kr

Välj variant

Att tjusa till sig med läppstift är en sak, men att slå på med ett glitterläppstift som är självlysande är ALLT! Matcha gärna med en häftig maskeraddräkt eller outfit och du är redo för en kväll du sent kommer glömma! Välj mellan hela åtta olika glittriga uv-färger!

Moon Creations UV Neon Glitter Läppstift levereras styckvis och innehåller 23 gram uv-läppstift med glittereffekt. Välj mellan färgerna Magenta, Rosa, Orange, Gul, Röd, Grön, Blå och Lila. Sminket är ej testat på djur och är 100% veganskt.

Säljs styckvis om 23 gram och finns i åtta olika färger.

Hur man använder produkten för bästa resultat: 
Applicera färgen på läpparna. Undvik ögonkontakt. Lägg till fler lager (när det har torkat) för att öka effekten. Ladda med valfri ljuskälla efter applicering (använd ett UV-ljus / Blacklight för att "superladda" för en omedelbar effekt). Ju längre tid du laddar för, desto mer intensiv blir effekten. Denna färg reagerar också starkt under direkt exponering för UV-ljus. Efter användning, ta helt enkelt bort med tvål och vatten. Observera att färgen ses bäst i kolsvarta förhållanden och att omgivande ljus kommer att försämra den upplevda lysande färgen. En tjock applicering rekommenderas för bästa resultat.
Art.nr 58144

Omdömen

5

Frågor & svar

0

Taggar