Musikdräkter

I Antikens Grekland var det en smart snubbe som sa något väldigt klockrent om musikens konst. Platon sa att musiken ger själ till universum, vingar till vårt sinne, en flykt för vår fantasi samt glädje och liv till allt. Och visst är det sant! Den där känslan som vissa artister och låtar väcker i oss stannar kvar i otroligt många år. Vem blir inte danssugen när Thriller med Michael Jackson sätts igång? För att inte tala om Abbas svängiga låtar eller klassikerna från Elvis Presley. Nu kan du klä ut dig till en pop-, rock-, hip hop- eller discoikon till nästa maskeradfest och leva hela kvällen på de där känslorna som Platon snackade om. Utforska vårt utbud av musikdräkter och ge ditt sinne vingar, ikväll är du inte längre ditt vanliga jag. Ikväll är du Marilyn Monroe, en skicklig flamencodansös eller varför inte en fancy kompositör från 1700-talet?

Oavsett om du vill göra entré på maskeradfesten som en världskänd musikikon eller någon annan typ av musikrelaterad karaktär erbjuder Partykungen massor av alternativ. Att klä ut sig till en världskänd artist är inte bara snyggt, du får även ett free pass att sjunga på dina favoritlåtar från artisten hela kvällen! Vi erbjuder dräkter som förvandlar dig till exempelvis Elvis Presley, Michael Jackson, ABBA- eller Beatles-sångare samt Kylie Minogue, men även musikdräkter för dig som vill klä ut dig som något annat än en specifik artist. Du kanske vill ta dig an formen av en elegant dansös från 20-talet, en hip hop-entusiast från 80-talet eller en vacker, tidlös ballerina?

I Partykungens breda utbud av musikdräkter får alla en chans att hitta en utstyrsel som passar deras personlighet och humor. Hela poängen med maskerad- och temafester är att ha roligt, och för att kunna ha roligt är det viktigt att hitta en dräkt som känns rätt. Alla är olika när det kommer till att välja maskeraddräkt, framförallt en musikrelaterad sådan, och just därför erbjuder vi ett brett sortiment med dräkter från olika tidsepoker och musikstilar. Vi erbjuder såklart dräkter för både herr, dam och barn – och till och med dräkter för din fyrbenta kompis! Nu kan din lilla hund eller katt klä ut sig till en gitarrist och smälta in bland resten av festdeltagarna.

Gör dig redo för årets fest! Ta din tid och gå igenom vårt stora utbud av musikdräkter och hitta den perfekta dräkten för dig. En maskerad med musiktema kan inte bli någonting annat än en succé. Tänk dig en festlokal som fyllts av musikikoner från olika tidsepoker blandat med dansöser, gospelkörer och kompositörer. Den episka blandningen av musikstilar och karaktärer kommer inte bara bidra till dans natten lång, utan också massor av ful-sjungande och skratt. Det är verkligen sant, det där som Platon sa. Musik ger glädje och liv till allt, även maskeradfester!
Läs mer