musketor-maskeraddrakt-1

Musketör Maskeraddräkt

599 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide
 • Robin
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jag är väldigt nöjd med detta köp. Dräkten håller god kvalitet. I synnerhet huvuddelen - tunikan. Jag använde dräkten på sommarens diverse rave-festivaler; ett mycket populärt inslag och en garanterad ice-breaker:) Jag kan alltså rekommendera köpet till nästa person. Köp stor storlek - du vill ju ha "mantel-effekt" på tunikan.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Richard
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Dräkten var snyggare än jag hade trott att den skulle vara, de var dock väldigt stora i storlekarna. Jag brukar ha medium på alla kläder jag köper och hade även det på The Flash-dräkten jag köpte på partykungen förra året. Men på musketördräkten hade det gott räckt med small för min del då medium var aningen för stor. Stövelöverdragen satt inte helt ultimat heller, men kan bero på att hela dräkten i sig var lite för stor. Dräkten gick iallafall hem hos de flesta och var som sagt snyggare än jag hade trott.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Niklas
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Hatten drar ner betyget. Ingen styrsel alls. Helt oformlig
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Musketör Maskeraddräkt inkluderar en blå och vit tunika med ett vitt emblem tryckt på bröstet. Dessutom ingår ett par bruna handskar, en musketörhatt med en iögonfallande vit fjäder och bruna
skoövedrag för att ge skenet av stövlar. Finns i storlek: Medium, Large och X-Large.