Visa större bild

Tillbehör

Ninja Röd Barn Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Du är ute på en kvällspromenad genom byn. Allt är stilla, men du hör hur det mullrar bakom bergen så du skyndar dig lite för att hinna hem innan regnet kommer. Du tittar upp mot himmelen och ser att det fortfarande är stjärnklart så det är ingen brådska, men du skyndar dig ändå, vindarna känns starkare så regnet kommer fort. Du hör att det prasslar i ett träd intill dig och tänker att det nog bara är ett djur så du bryr dig inte. Men när du ser en gestalt klättrandes ned för ett hus och en annan uppe på ett tak så förstår du att det är något på gång. Det måste vara kejsarens ninjas som kommit hit på ett topphemligt uppdrag. För att inte råka komma i vägen för dem så väljer du en annan väg.

Ninja Röd Barn Maskeraddräkt inkluderar en röd överdel med en svart silhuett av en drake tryckt på bröstet. Ett svart bälte med fastsydda kaststjärnor av tyg sitter runtom midjan och runt ärmarna finns två svarta band. På huvudet har dräkten en huvda med mask för ansiktet. Även ett par byxor ingår i samma röda färg och material som överdelen. Byxorna har svarta band längst ner runtom benen. Svärd och skor ingår ej.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (42)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Malin för 4 år sedan
  Mitt barn har 116 strl o den passade bra,lite lång i benen men då kommer han bara kunna använda den längre så det är bra.
  4 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anna för 1 år sedan
  Lite stor i ansiktsmasken men det kunde jag sy in
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Nicklas för 5 år sedan
  Väldigt bra kvalité
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28502 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle