Till toppen
Visa större bild

Nordkoreansk Ledare Mask

first_saleprice.value: 7120
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
89 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du också lyckats åstakomma ett tusen strikes irad när du spelat bowling, eller gått en golfrunda med hole in one på varje hål? Jo men visst, då förtjänar du allt att bära denna nordkoreanska ledarmask! Inte är det några förlorare som får bära en sådan cool latexmask som denna eller..? Ajaajaj! 

Nordkoreansk Ledare Mask är en tuff latexmask som efterliknar den nordkoreanska diktatorn Kim! Masken är tillverkad i latex, har en skön passform och är mycket väldetaljerad. Masken har ett stort leende med svart hår och svarta ögonbryn. En perfekt mask att bära till maskerad- eller halloweenfesten! Annars en suverän icebreaker vid kniviga situationer!

  • Material: Latex
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Masken täcker hela huvudet och har hål för mun, ögon och näsa

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49010 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle