Visa större bild

Noshörningsmaskot Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

På Afrikas savanner strosar du runt i din ensamhet, väntandes på något roligt att göra. Ibland passerar det en billast med turister som du tycker om att skrämma. Det är så roligt att du trillar omkull, skrattandes så att du kiknar, och har sen svårt att resa dig upp för att du är så stor och klumpig.
Just idag är en sån där dag när du vet att du kommer ha extra roligt, för igår såg du en boll i en buske en bit bort, så nu ska du gå till den busken och leka med bollen. Kanske möter du en Giraff eller en Zebra som vill vara med och sparka boll? Vad som helst kan hända på Afrikas savann.

Noshörningsmaskot Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsdräkt med superlätt stort huvud och svarta skoöverdrag.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28505 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle