Till toppen
Visa större bild

Nyårskit Happy New Year Glowsticks Neon

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 159600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
1995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Bjud in alla du känner på en härlig nyårsfest! Visst är maten, drycken och musiken viktig men viktigast av allt är nog trots allt partydekorationerna. Här får du allt du behöver för ett nyårskalas för femtio kompisar!

Nyårskit Happy New Year Glowsticks Neon är ett paket med en massa olika saker som passar perfekt till en nyårsfest. Nyårskitet innehåller till exempel svarta hattar med texten "Happy New Year", tiaror, glasögon, lysstavar och mycket mer. Kitet räcker till 50 personer.

Säljs som ett kit och inkluderar: 25 plasthattar, 25 glittertiaror, 50 blåshorn i olika färger och 48 olika glowsticksprylar (t ex glasögon, lysstavar och halsband).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen57797 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle