Till toppen
Visa större bild

Odjur Sagobok Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
699 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Om du har en vän som ska klä ut sig till Belle från filmen Skönheten och Odjuret på halloweenfesten kan du överraska henne med att klä ut dig till Odjuret. Du kanske inte ser så snäll ut eller är ditt vackraste just då, men det är ju faktiskt insidan som räknas och odjuret är en sann prins egentligen med ett gott hjärta. 

Odjur Sagobok Maskeraddräkt är en herrdräkt i sann disneyanda som inkluderar en frackliknande vinröd jacka med gulddetaljer, blåmönstrad väst, vit kravatt och en ansiktsmask likt Odjuret med rörligt hakstycke och fejkpälsluva som är enkel att fästa. Allt du behöver för att vara självaste Odjuret upp i dagen. Observera att handskar, byxor, skor och ros ej ingår, så glöm för guds skull inte att komplettera din maskeraddräkt med en förtrollad ros för att göra din outfit komplett!  

Material: 100 % polyester.

Finns i storlekarna Small, Medium, Large och X-Large. 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Janne för 1 år sedan
    Masken var litt klemt
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47966 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle