Till toppen
Visa större bild

Odla-Dina-Egna Popcorn

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Gör filmkvällen ännu hemtrevligare än vanligt med egenodlade popcorn. Plantera dem i lagom tid innan filmmyset, och se dem växa till popcornfrön som är redo att popppas. Hemmagjort är alltid godast, och vännerna kommer dessutom bli imponerade av att du tagit fredagssnacksen till en ny nivå.

Odla-Dina-Egna Popcorn levereras i 1-pack som inkluderar 2 paket frön, 4 krukor av kokosnöt, 4 kompostdiskar av kokosnöt samt 4 plantmarkörer - alltså hela kitet som behövs för att odla popcorn. Plantera fröna och börja odla dina egna popcorn.

Medföljer:
  • 2 paket popcornfrön
  • 4 krukor, kokosnöt
  • 4 kompostdiskar, kokosnöt
  • 4 plantmarkörer

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55270 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle