vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
opposuits-christmiss-kostym-4
opposuits-christmiss-kostym-5
opposuits-christmiss-kostym-6
opposuits-christmiss-kostym-7
opposuits-christmiss-kostym-8
Kundbild
kb-opposuits-christmiss-dame-drakt-5
  • -53%

OppoSuits Christmiss Kostym

från 

379,90 kr 

799,90 kr

Komplettera med

Påskharen, tandfén och tomten himself har alla representanter på nordpolen och andra platser som liksom sköter allt det administrativa. Man skulle kunna kalla det för deras management. Tomtens manager är med all sannolikhet en kvinna eftersom han är förbaskat duktig på att hålla sina tider. Tydliga direktiv och väl utfört arbete kräver en professionell kvinna. Och hur klär hon sig då? Precis hur sjutton hon vill! En outfit som hon har synts till i är den här kostymen.

OppoSuits Christmiss Kostym är tillverkad i mycket hög kvalité och går lika bra att använda till vardags som till fest och maskerad. Om ditt mål är en classy outfit till julfesten så är det här det självklara valet. Dräkten består av en kavaj med knäppning framtill samt två fickor och en kjol i matchande tyg med stretchtyg ovanför höfterna för bästa passform.

OppoSuits är den exakta motsatsen till en vanlig kostym (bortsett från kvalitet och passform) och är tillverkade i roliga och ovanliga mönster i en genomtänkt design. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen, inte att jämföras med vanliga maskeraddräkter alltså.

Finns i storlek: 34-44.
Art.nr 36875
Kopiera OK

Storleksguide

Omdömen

14

Frågor & svar

0

Kundbilder

1

Taggar