orangina-bulby-1

Orangina Bulby

19 kr

Välj variant:

Visa näringsdeklaration
 • Axel
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  En klassiker från barndomen. Utmärkt att ha i kylskåpet när värmen kommer. Lagom stor för att ta vid en fika med familjen. God apelsinsmak med lite syra och inte den där överhängande sötman som många liknande alternativ har. Kom ihåg att vända dem innan de drickes!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Orangina är juicen med fräsch smak och härligt lång eftersmak, så att du riktigt får njuta av apelsinsmaken. Det är bara att skaka flaskan och smaska i dig den svalkande drycken!

Orangina Bulby är en juice med smak av apelsin, som förstärks av fruktkött. Skaka om flaskan innan du dricker för att låta fruktköttet sätta sin smak i varje droppe. Säljs i flaska om 250 ml.

Ingredienser: Vatten, apelsin- och andra citrusjuicer från koncentrat 12% (Apelsin 10%, citron, mandarin, grapefrukt), socker, koldioxid, fruktkött 2% (apelsin, mandarin), apelsinskalsextrakt, naturliga apelsinaromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.