Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Ljusblå > Ordensband It´s A Baby Boy Ljusblå/Roséguld
Visa större bild

Ordensband It´s A Baby Boy Ljusblå/Roséguld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Superfint ordensband som ni kan överraska den blivande mamman med på hennes babyshower! På en babyshower ska den blivande mamman stå i centrum, så uppmärksamma henne med god mat eller mumsigt fika och fina presenter och detta ordensband såklart!

Ordensband It´s A Baby Boy Ljusblå/Roséguld innehåller 1 st ordensband med texten "It´s a boy" i skimrande roséguldfärgade bokstäver. Bandet är tillverkat i papp med smala band som man fäster ordensbanden med. Måtten på ordensbandet är 75 x 10 cm.

Säljs i 1-pack (styckvis).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54956 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle