Pac-Man

Pac-Man är en ren legend, huvudpersonen i ett av de första datorspelen som blev populärt, och troligtvis det mest kända (i alla fall i något äldre generationer). Nu talar vi om tidigt 80-tal och pixliga skärmar. Pac-Man är en liten rund och gul figur med en gigantisk mun som liknar våra dagars smileys. Visst är det svårt att inte le när du kollar in partyprylar inspirerade av denna goding? I spelen rusade Pac-Man längs linjer utmärkta med prickar som han glupskt åt upp, på olika banor. Hela tiden jagad av hemska spöken. Precis som mycket annat som är kul och vansinnigt på samma gång kommer konceptet Pac-Man ursprungligen från Japan. Vi är inte förvånade, de har verkligen en rätt udda humor där borta.

Det är något väldigt befriande med att dra på sig en Pac-Man dräkt. Testa att vara sur medan du står i kostymen och ser dig i en spegel. Det går bara inte! Det är one size fits all som gäller om du köper en dräkt från oss på Partykungen. Förutom att det är ett bekvämt partyplagg kommer du helt garanterat att få en massa positiv uppmärksamhet. Vem vill inte festa med Pac-Man liksom? På en maskerad med fritt tema är Pac-Man helt perfekt. En Pac-Man dräkt är också en rolig present till någon som du tycker behöver slappna av lite eller en person som är intresserad av datorspel eller kultfigurer.

Med en soft Pac-Man dräkt kan du studsa loss i oömma lekar och aktiviteter. Vi på Partykungen hävdar att det är perfekt att klä ut en blivande brud eller brudgum till Pac-Man på en möhippa eller svensexa. Se bara till så att det även finns spöken som kan jaga Pac-Man och förfriskningar som ger extra liv! Pac-Man är också en kul dräkt på halloween, just för att det nästan alltid brukar finnas ett par spöken på sådana fester. Dessa kan du såklart interagera och ha kul med. Kanske är det dags att utrusta Pac-Man med ett skumgummisvärd och låta honom ta revansch på dem som jagat honom i alla år?

Idag kan du spela Pac-Man online om du vill ha en dos spelsnostalgi. Även om spelet naturligtvis är väldigt föråldrat och har en minst sagt enkel grafik så är det något som lockar med den här gamla klassikern. Många som spelar datorspel professionellt talar om att Pac-Man är ett spel som kräver skicklighet när man tagit sig ur nybörjarstadiet. Det handlar framförallt om att ha snabb reaktionsförmåga och bra minne. Du behöver dock inte vara duktig på att spela Pac-Man för att göra succé på en fest med Pac-Man-tema eller när du har en Pac-Man dräkt på dig.

Pac-Man prylar hittar du inte överallt. Vi på Partykungen har som specialitet att ta in roliga och udda partyprylar som vi tror kan komma till glädje. Där passar Pac-Man in som en smäck! Gör din beställning redan idag så kommer Pac-Man snabbare än ett spöke!
Läs mer
5 träffar