Visa större bild

Kundbilder

PaintGlow PRO Självlysande Kroppsfärg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Äntligen är den här! Hudfärgen som är självlysande i mörkret utan att någon UV-belysning behövs!

Allt du behöver göra är att få vanligt ljus på färgen först så den "laddas", varpå den blir självlysande när lamporna släcks. Hudfärgen lyser självklart också under UV-lampor vilket gör den till en riktigt unik kroppsfärg. Den transparenta färgen syns dock inte i vanligt ljus, vilket de andra färgerna gör.

Färgen passar både att ha på kroppen och i ansiktet och torkar snabbt. När festen är över tvättar du enkelt bort färgen med tvål och vatten.

Finns i varianterna: Gul, Grön, Blå, Rosa, Orange, Röd och Transparent. 

Varje tub innehåller 12 ml.

Observera att mörkare färger som exempelvis blå lyser svagare än de ljusare färgerna.

Ej testad på djur.

Taggar

OMDÖMEN (73)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sandra för 5 år sedan
  Trodde den skulle lysa mer i vanligt mörker, men det gjorde den inte. Dock så lyste den väldigt mycket i belysningen på krogen och det såg jätte coolt ut. Så ska man vistas i krogmiljö eller någon annanstans där det förekommer liknande belysning så är denna färg hur bra som helst!
  13 av 15 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sofia för 5 år sedan
  Den va bra. Fungerar som den ska. Känns dock (jag köpte blå) som att färgen i mörkret inte lyser blått... Utan typ... Grönblått? Det kanske är gemensamt för alla färger, men det var svårt att fatta på beskrivningen. (lägga till?) Kanske lite liten tub för d som vill ha mycket... Men för mig var det lagom, priset kändes också okej. (Fast billigare vore ju najs xD) Annars bra färg, den kladdar ingenting och torkar fort! Aslätt att tvätta bort med vatten (tom utan tvål) Enda negativa med det är om man ska ha på händer och tvättar dem så försvinner färger direkt. Samma om det skulle regna?... Hehe. Men överlag är jag nöjd med produkten, kul att den lyser i mörker och inte endast uv. Även tålig för känslig hy, den klia inte eller ngt sånt :D
  8 av 8 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Camilla för 5 år sedan
  Den blåa var inte lika bra som den "genomskinliga"
  3 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (2)

Frågor & Svar

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.
 • om man köper kroppsfärg som ska lysa i mörkret utan uv ljus , kommer man fortfarande vara blå fast man är i sol ljus osv... och sen när man gå in i ett mörkt rum då blir man självlysande ??
  Svar: Färgen är transparent i vanligt dagsljus vilket gör att den inte syns. Det krävs dock att du vistas i vanligt dagsljus för att färgen ska "ladda" och sedan kunna lysa i vanligt mörker.
 • ska färgen laddas under solljus eller en vanlig lampa?
  Svar: Det spelar ingen roll, både lampa och sol/dagsljus fungerar.
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen26050 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle