Till toppen
Startsida > Teman > Färger > Blå > Papperssugrör Blå/Vit
Visa större bild

Papperssugrör Blå/Vit

first_saleprice.value: 7120
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 23
selected_index: 0
89 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ska du hålla en riktigt stor fest så kommer det krävas många sugrör om det skall bjudas på dricka! Men självklart skall det inte bjudas på några budgetsugrör, utan det ska vara rejäla, snygga och helst papperstillverkade då det blir trevligast så på alla sätt och vis. Sen får du självklart fråga några vänner om de kan stanna kvar och hjälpa dig städa upp alla 250 sugrör som ligger på backen! 

Papperssugrör Blå/Vit är ett gäng riktigt snygga och stilrena sugrör i papper. Sugrören är ej böjbara, men håller hög kvalitet. Dessa sugrör kommer i ett pack om 250 stycken vilket kan räcka länge och till många! Färg: Blå/vit.

Säljs som 250-pack och varje sugrör mäter ungefär 20 cm. Material: Papper.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46899 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle