Till toppen
Visa större bild

Papperstallrikar Höstlöv

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ställ till med höstfest eller keltisk skördefest – samhain – med passande tema i dukningen. Då måste du ha dessa ljuvliga lövmönstrade papperstallrikar i de allra varmaste färgerna som hör årstiden till. Det är nästan så man tror att det ligger en bädd av verkliga löv som fallit av träden rakt över tallriken. Varför inte komplettera dukningen med äkta höstlöv på bordet eller i ett blomsterarrangemang som står mitt på festbordet?

Papperstallrikar Höstlöv ger den där sköna höstkänslan till festen. Varför inte byta ut några dödskallar och svarta tallrikar mot lite lugna sköna hösttallrikar på halloweenfesten? De här tallrikarna är tillverkade i papp och passar utmräkt till fest, kalas och familjemiddagar. Levereras i 8-pack.

Mått: 23 cm Ø.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35721 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle