paranormal-detectives-spel-75683-1
paranormal-detectives-spel-75683-2

Paranormal Detectives Sällskapsspel

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

499 kr

art.nr 75683-1
Föreställ dig att du vaknar upp en vacker dag och att du till din stora förvåning upptäcker att du är ett spöke! Som om det inte vore nog så inser du snabbt att ett helt gäng främlingar nu har samlats för att försöka kommunicera med dig från andra sidan. 

Paranormal Detectives Sällskapsspel är ett sällskapsspel som går ut på att genom detektivarbete lista ut hur spöket miste livet. En spelare tar på sig rollen som spöke medan övriga spelare agerar paranormala detektiver. Detektiverna frågar sen spöket om detaljer och spöket svarar på olika spöklika sätt - genom att exempelvis arrangera bokstäver till kryptiska meddelanden eller genom att spela tarotkort. Paranormal Detectives Sällskapsspel spelas av 2-6 spelare från 12 år. Spelet tar ca 45 minuter att spela och är på engelska. 

  • Antal spelare: 2-6 spelare
  • Ålder: Från 12 år
  • Språk: Engelska
  • Tid: 45 minuter
  • Medföljer gör: 1 spelplan, 35 interaktionskort, 17 tarot kort, 3 spökinteraktionskort, 28 berättelsekort, 5 detektivskärmar, 1 spökark, 1 ark med fjäderpenna, 5 detektivark, 6 pennor, 2 rep, 5 markörer till pratbräda, 10 markörer för skador samt 3 spökmätare. 

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar