paranormal-detectives-spel-75683-1
paranormal-detectives-spel-75683-2

Paranormal Detectives Sällskapsspel

 499 kr  229 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Föreställ dig att du vaknar upp en vacker dag och att du till din stora förvåning upptäcker att du är ett spöke! Som om det inte vore nog så inser du snabbt att ett helt gäng främlingar nu har samlats för att försöka kommunicera med dig från andra sidan. 

Paranormal Detectives Sällskapsspel är ett sällskapsspel som går ut på att genom detektivarbete lista ut hur spöket miste livet. En spelare tar på sig rollen som spöke medan övriga spelare agerar paranormala detektiver. Detektiverna frågar sen spöket om detaljer och spöket svarar på olika spöklika sätt - genom att exempelvis arrangera bokstäver till kryptiska meddelanden eller genom att spela tarotkort. Paranormal Detectives Sällskapsspel spelas av 2-6 spelare från 12 år. Spelet tar ca 45 minuter att spela och är på engelska. 

  • Antal spelare: 2-6 spelare
  • Ålder: Från 12 år
  • Språk: Engelska
  • Tid: 45 minuter
  • Medföljer gör: 1 spelplan, 35 interaktionskort, 17 tarot kort, 3 spökinteraktionskort, 28 berättelsekort, 5 detektivskärmar, 1 spökark, 1 ark med fjäderpenna, 5 detektivark, 6 pennor, 2 rep, 5 markörer till pratbräda, 10 markörer för skador samt 3 spökmätare.