Visa större bild

Party-Ölglas

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Hur ofta får man chansen att inhandla en pryl som fungerar som både ölglas och festspel? Inte särskillt ofta, det är därför du behöver detta glas... NU! Ett riktigt roligt ölglas som har ett roligt spel på sig. I detta spel sitter du och vännerna runt ett bord och har fyllt upp ölglaset, sedan turas ni om att spinna på pilen och se om du blir tvungen att dricka upp halva glaset i ett svep eller om du får passa över till spelaren bredvid.

Party-Ölglas levereras styckvis och fungerar som både ölglas och festspel. Glaset mäter cirka 14.5 g 8.5 cm stor och är tillverkad i ett plast- och glasmaterial. För att spela behöver ni vara minst två personer och ni väljer själv om det skall vara alkoholhaltig dryck i glaset eller ej. Ett spel som garanterat genererar skratt i mängder.

  • Material: Glas/plast
  • Nått: 14.5 x 8.5 cm
  • Antal: 1-pack (styckvis)
  • Skall endast handdiskas

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51998 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle