vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Partyking

Det är inte för inte som vi kallar oss kungen av party. Vi tillhandahåller inte bara marknadens största sortiment av partyprylar, det är klart som korvspad att vi även tar fram egna grejer för allt inom fest, maskerad och kalas. Här har vi samlat dekorationer, engångsprodukter, coola bartillbehör, skämtartiklar, Halloweenprops, maskeradkläder, peruker, masker, LED-prylar och partytillbehör i massor. Och räkna med att det kommer att dyka upp mer!

Sedan 2009 har Partykungen, a.k.a. Partyking, levererat högklassig feststämning till miljontals kunder över hela Norden och det fortsätter vi att göra – varje dag. Som festlighetens ständiga förkämpar är vi nämligen fast beslutna att maxa glädjen i vardagen och se till att just din fest blir alldeles, alldeles underbar.

Vi har till exempel världens smartaste maskeraddräkter som gör att du kan förvandla dig till rent giganormiska saker utan att de tar någon plats i garderoben. Magi? Nej, bara vanlig luft. Här hittar du uppblåsbara kostymer i form av allt från enhörningar, kentaurer och dinosaurier till toalettstolar, bajs-emojis och kondomer. Trångt i festlokalen? Inga problem! Med en vikbar bardisk och uppblåsbara soffor fixar du partyinredningen på ett kick! Känns det lite slappt dagen efter finns även uppblåsbara badkar, resekuddar och gåstolar att ta till.
Läs mer