Visa större bild

Tillbehör

Sverigedräkt Dam Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 179
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Få traditioner här i Sverige är så stark som midsommar och nationaldagen. Vad passar därför inte bättre att fira dessa svenska tillfällen på sedervärt vis iklädd denna vackra sverigeklänning med extra lång kjol och svenska flaggans färger.

Sverigedräkt Dam Maskeraddräkt inkluderar en blå långklänning med fastsydd vit skjorta med krage. Klänningen har broderade blomstermönster på bröstet. Ingår gör också ett gult förkläde med vackert blomstermönster nedtill och ett grönt band upptill som spännes runt midjan med hjälp av kardborre. Även en vit huvudbonad i klassisk stil ingår.

Komplettera med matchande skor och strumpor för en komplett outfit.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (14)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Carina för 4 år sedan
  Den var fint gjord men små i storlekarna, ärmarna i blusen var trånga och flera av oss kunde inte få ihop kardborrknäppningen på ärmarna och blusen var kort. Nu syns ju inte det under dräkten men ändå. Tyget i dräkterna var stumt och det var lätt att kardborrknäppningen i ryggen gick upp upp när man rörde sig.
  13 av 14 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anneli för 3 år sedan
  Klänningen var bra storleksmässigt däremot blusen är en hel storlek för liten jämfört med klänningen. Ärmsluten måste bli bredare eller så måste ärmlängden ökas för just nu knäpps ärmen långt upp på underarmen och det räcker inte ens till när man provar en storlek större. Materialmässigt bra kvalité för pengarna!
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Gunbritt för 2 år sedan
  Väldigt små i storlekarna. Jag har normalt Large men beställde en XL, och den finns inte en chans att stänga, får sy om den lite :-(
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30939 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle