Påskpyssel

Visst är det väl härligt när du precis hämtat upp barnbarnen, ni har ätit lite påskmat i förväg och skall precis sätta igång med det årliga påskpysslet? Under påsken är det väldigt viktigt att umgås med människor man bryr sig om och vara snäll mot varandra. Ni har samlat på er massor av granris, fjädrar i alla möjliga olika färger, ägg (som du redan tömt), färger, penslar och allt annat man kan tänkas behöva till pysslet. Idag skall ni måla vackra små ägg i gröna och gula färger med motiv av små kycklingar, ni skall dekorera och färglägga alla påskkort som skall skickas ut till nära och kära, sedan skall ni faktiskt förbereda påskpyntet, eller hur? Påsken är bra härlig, och det bästa av allt är att man får vara med sina nära och kära samtidigt som man firar in sommaren.

Är du ute efter det perfekta påskpysslet, men du vet inte riktigt var du skall hitta det? No problemos, nu har du kommit precis rätt – här hittar du allt du kan tänka dig till påsken! Här finns fejkägg som du och barnen kan färglägga, fjädrar i massa olika vackra färger ni kan tejpa upp på ytterdörren eller använda er av när ni skall dekorera påskkorten och klippförpackningar med vackra påskmotiv. Vill ni vara riktigt kreativa så ger du/ni er ut i skogen och införskaffar er lite granris, sedan använder ni fjädrarna ni hittat hos oss för att göra ett vackert påskträd i mini-format. Det finns liksom inget rätt och fel när det kommer till påskpynt, vad man än tycker är vackert är rätt!

När påsken har fallit över ditt hem, när du ser att gräset börjat bli grönt och snön har försvunnit, ja då vet du att det är dags att slänga fram påskpyntet! Men.. är påskpyntet inte så mycket till "påskpynt" längre utan mest en enda stor och ful röra? Varför inte införskaffa sig lite nytt och fräscht från oss på Påskkungen (även känd som Partykungen)? Här finns alls du kan tänkas behöva för att lyckas med pyntet. Du kanske gillar det enfärgade lite bättre än de med redan färdiga påskmotiv? Om du exempelvis vill hålla det stilrent och snyggt skall du välja de mer enfärgade produkterna, men om du vill vara en USA-wannabee skall du givetvis välja det med motiv. "To much is not to much" som man brukar säga där!

Välkommen in till oss på Partykungen för att fynda ditt påskpyssel – snabbt, enkelt och prisvärt!
Läs mer