Till toppen
Visa större bild

Kundbilder

Pekskärmsvantar Skelett

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Hösten kommer och med den Halloween. Klä dig enligt säsong och få den där riktigt mysiga Halloweenkänslan när du strosar runt på stan och shoppar, söker Pokémons eller bara promenerar. Men gardera dig också sp att dina händer inte fryser när telefonen ringer, eller du stöter på en riktigt sällsynt Pokémon. Använd de här mobilvantarna i höstkylan. De är perfekta för hösten, halloween och Pokémonjakten.

Pekskärmsvantar Skelett är tillverkade av syntetiskt material. De är svarta och har ett självlysande tryck av skeletthänder på handryggen. Pekfingrarna är ljusgrå.

One size vuxenstorlek (Small/Medium).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Gun för 1 år sedan
  Det finns inget att kommentera. De var hela och fungerar bra.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Björn för 1 år sedan
  Beskrivningen på hemsidan är fel såtillvida att det definitivt inte är "vuxenstorlek". Jag har inte extra stora händer och får inte på mig vanten. En vuxen men inte stor kvinna provade även hon och tyckte att de var i trängsta laget. Ge bort går ju inte heller då tummen hade ett stort hål i sig. Men orka hålla på för en hundring....Man får vad man betalar för. Dock är de i övrigt skojiga och trycket ser ok ut.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen33214 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle