Pilotdräkter

Har du lagt märke till hur piloter är som kändisar på flygplatsen? När ett gäng piloter går förbi är det nästan omöjligt att inte vrida på huvudet och fascineras av deras närvaro. Handlar det om deras coola uniformer eller faktumet att de varje dag ansvarar för hundratals liv? Det är svårt att säga, men nu kan du i alla fall äntligen byta roll från fascinerad åskådare till beundrad pilot! Partykungen erbjuder massor av coola pilotdräkter som ger dig det där respektingivande pilotutseendet, samtidigt som du slipper ansvara för någon annans liv än ditt eget. Vilken vinst! Såklart erbjuder vi även dräkter för dig som hellre gör entré på maskeradfesten som flygvärdinna, krigspilot eller en cool filmkaraktär.

Vill du göra entré på festen som en av de fräcka karaktärerna från 80-talets succéfilm Top Gun? Gör dig redo för actionfyllda flygturer i den klassiska, gröna overallen med coola märken fastsatta över bröstet. Om du inte tycker det är allt för krångligt att manövrera planet i klänning erbjuder vi även en söt Top Gun-dräkt i damversion. För dig som är sugen på att testa på den genuina pilotlooken som du ser på flygplatsen erbjuder vi en realistisk, mörkblå pilotdräkt med byxor, skjorta, slips och hatt. Ska du på sommarfest och vill slippa svettas på dansgolvet hela kvällen? Såklart erbjuder vi också en svalare pilotdräkt med kortärmad, vit skjorta samt tillhörande hatt och slips. Se lite sådär lagom nonchalant och kaxig ut när du trippar in på festen och njut av alla fascinerade blickar. Nu är det du som är i allas blickfång, precis som piloterna på flygplatsen!

Om ett flygplan hade lyft utan kabinbesättning hade ordningen brakat samman. Business class-passagerarna hade skrikit efter champagne, ingen hade vetat var nödutgångarna fanns och inte heller förstått hur säkerhetsbältet fungerar. Brukar du ofta ta på dig ansvaret för att servera drinkar eller plocka undan disk på fester? Då kanske en flygvärdinnedräkt passar utmärkt för dig till temafesten! Här hittar du snygga utstyrslar som ger dig helt rätt look som flygvärdinna. Kom bara ihåg att hålla serveringen och plockandet till ett minimum – ikväll har den här flygvärdinnan en välförtjänt, ledig kväll och har all rätt att neka folk sin utomordentliga service.

Rollen som pilot behöver inte betyda att du klär dig i en stilfull kostym och styr charterflygplan med ressugna turister. Vi erbjuder också dräkter som förvandlar dig till en hård krigspilot som nyss varit iväg och styrt sitt flygplan i närstrid! Den här piloten har definitivt gjort sig förtjänt av några öl. Eller varför inte satsa på en ikonisk X-Wing-dräkt som gör dig redo för krig i en annan galax? Att vara X-Wing-pilot i en galaxy far, far away är allt annat än lätt, men kom ihåg att använda kraften så ska det säkert gå fint. När du sedan dyker upp på festen efteråt har du mycket att skryta om, det kan vi lova.
Läs mer