Visa större bild

PingPong SingSong Spel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 206
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ping Pong Sing Song Spel - spelet för den sångglada familjen!

Varje omgång startar med att två stycken spelare förbereder sig för att sjunga. Spelarna tar ett varsitt Sing Song-kort från högen och läser upp innehållet tyst för sig själv och väljer sedan ut en låt. När låtarna är valda - ta bettskenan och placera den i munnen. Man får sjunga så högt och så jävligt man vill. Överrösta motspelaren, sjung på ditt eget sätt och hoppas att ditt gäng kan gissa ut låten. Övriga spelare som inte har bettskenan i munnen skall försöka gissa vilken låt som sjungs.

Gissat rätt? Då är det din tur att sjunga nästa gång! Spelet inkluderar spelkort med 100-tals låtar. 6 x mjuka bettskenor medföljer som kan diskas/tvättas av. Spelregler på de nordiska språken + engelska medföljer.

  • Språk: Engelska, svenska, norska, danska, finska
  • Ålder: Från 8 år
  • Speltid: Ospec
  • Antal spelare: 4+
  • Spelgenre: Familjespel, sällskapsspel, festspel

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen66002 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle