Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Pirat Halloween Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
899 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Du befinner dig på en ö i västindien, i en hamnstad full av pirater och pest. Härom dagen tog du dig din sedvanliga nattpromenad genom de mörka och disiga kvarteren i hamnstadens smutsigaste kvarter. Du får se mycket roligt där, bland annat handelskungar som lurar stackars arbetare på pengar och damer som rånar handelskungarna utan att de märker det. En och annan gång har du till och med fått se ett slagsmål. Men det absolut roligaste du vet är när dimman är som tätast och du får möta någon i gränderna. Synen av deras skräck när de möter dig är så nervkittlande rolig att du bara måste göra det varenda gång dimman kryper in i staden. Som skeppsbrutet piratsköke går ditt odöda liv ut på att sätta skräck i folk.

Spökskepps Pirat Maskeraddräkt inkluderar ett par gråaktiga, slitna byxor med skoöverdrag samt en ljusgrå tröja med en sliten mörkare kappa fastsydd utanpå. Även en sliten grå hatt ingår. Svärd, smink och ögonlapp ingår ej, komplettera med dessa för en komplett outfit.

Finns i storlek: Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (12)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Mimi för 6 år sedan
  Snygg, enkel och skön. Sambon som i vanliga fall har XXL på t-shirt mm kunde ha XL utan att det vart tight och obekvämt. 5 av 5 får denna dräkt!
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Markus Peter för 7 år sedan
  Den såg bra ut framtill men baksidan var bara grå och tråkig!
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Christoffer för 7 år sedan
  Riktigt häftig och satt riktigt bra. Blir en lyckad maskerad fest på freda och lördag :) har dock ingen bild med mig sminkad eller så men vill ni ha är fet bara säga till efter helgen :)
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen17511 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle