vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Piratflaggor

Skepp ohoj alla landkrabbor, här hittar ni ett fantastiskt utbud av piratflaggor både till festen och inredningen. Vi har vimplar och flaggor som passar till både stora och små pirater. Jolly Roger, som är piratflaggans korrekta namn, har funnits sedan början av 1700-talet och syftet var att sätta skräck i motståndarna som en slags signalflagga. Än idag signalerar fanan att något händer – som att en fasansfullt rolig temafest är i antågande.

En piratfest är riktigt rolig, både att anordna och att delta i. Häng upp piratflaggor i rummet och signalera att nu väntar ett vilt sjöslag. Varje piratskepp hade egna varianter av piratflaggor så ett tips om det är en stor fest är att pryda varje bord med en egen variant av Jolly Roger. Märk sedan bordsplaceringslapparna och glasen med samma dödskalle som piratflaggan så att det är lätt för gästerna att hitta sina bordskamrater, eller lagkamrater om ni har tävlingar, och sina glas framåt småtimmarna. Det finns många passande lekar för pirater oavsett ålder men till kalaset är leken “hela havet stormar” ett tips. Vi har flera olika modeller av piratflaggor, vissa läskigare än andra, precis som verklighetens sjörövare. De större piratflaggorna är också perfekta att hissa upp på festivaler och gatufester så att ni lätt hittar till tältet eller varandra i publikhavet. Det här är riktigt coola piratflaggor som får andra att bli gröna i ansiktet, inte av sjösjuka utan av avund.

Det finns flera kända sjörövare som hissade sina piratflaggor och satte skräck i sina fiender. Men hur tänker du dig piraten som står under piratflaggan vid skeppsratten och styr fartyget? En man med lapp för ögat, träben, krok som hand och en papegoja på axeln? Det finns flera kvinnliga sjörövare och pirater i historien. Exempelvis så var en av Gustav Vasas döttrar pirat, och en kinesiska anses vara den mest lyckade sjörövaren i historien. Det ger såklart ett vitt spektra när det gäller att välja sina kläder för att dansa under piratflaggor på festen. Några av de historiska sjörövarna är Kapten Kidd, Francis Drake och Svartskägg. Men du kan lika gärna hämta inspiration från litteraturen och TV:n och vara Jack Sparrow, Kapten Långstrump eller Kapten Krok. Eller varför inte Sjörövar Fabbe farfars far?

Våra piratflaggor och vimplar behöver såklart inte användas bara då det är fest. De är perfekta att hissa inne i lekrummet under de vardagliga piratlekarna, för barn älskar att vara pirater. Förutom piratflaggor har vi även guldpengar och piratkläder, allt för att komma i den rätta sjörövarstämningen. Våra piratvimplar är dessutom heta inredningsdetaljer att hänga i barnrummet för dem som inte vill ha det sockersött, utan ett coolt rum med attityd istället.

Vi har snabba leveranser när du handlar piratflaggor online. Du finner allt du behöver till temafesten oavsett om det är halloween, barnkalas eller en maskeradfest för vuxna. Hissa piratflaggan, lossa ankar och låt dig svepas med till landet Ingenstans där skatten, i form av ovärderliga minnen, väntar.
Läs mer