Till toppen
Startsida > Bartillbehör > Glas > Glastillbehör > Placeringskort för Glas Hjärtan Elfenben
Visa större bild

Placeringskort för Glas Hjärtan Elfenben

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
79 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Elfenbensvita kort som ska placeras på glasen istället för, som de traditionella placeringskorten, på bordet eller tallriken. Ett lite roligare och snyggare sätt att diskret lösa placeringarna vid bröllopsmiddagen. Det exklusiva pappret har en design i form av ett modernt hjärta, som verkligen visar att kärleken övervinner allt. Placeringskorten blir en vacker detalj i dukningen, och du kan få ditt perfekta drömbröllop precis som du vill ha det. I en bröllopsdukning är även de minsta detaljerna viktiga för helhetsintrycket, och dessa placeringskort passar utmärkt in i de flesta dukningar och stilar.

Placeringskort för Glas Hjärtan Elfenben innehåller tio stycken elfenbensvita placeringskort i papp. Varje dekoration är anpassat för att sitta på kanten av ett glas, är format som ett hjärta och mäter 8 x 8 cm.

Säljs i 10-pack

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54780 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle