Till toppen
Visa större bild

Plunta Keep Calm

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Keep calm and party on. Det är precis vad denna fickplunta låter dig göra. Oroa dig inte över drycken! Med denna i fickan har du den hela tiden med dig och kan fokusera på dina vänner och att ha kul. Du väljer själv innehåll efter tycke och smak! Köp till dig själv eller till en god vän du tycker om.

Plunta Keep Calm är tillverkar i rostfritt stål och kommer med en säker kork så att vätskan inte ska kunna rinna ut. Den kommer i svart med motivet "Keep calm and party on" i vitt.

Pluntan säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen38072 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle