vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
plus-color-tusch-91270-1
plus-color-tusch-91270-2
plus-color-tusch-91270-3
plus-color-tusch-91270-4
plus-color-tusch-91270-5
plus-color-tusch-91270-6
plus-color-tusch-91270-7

Plus Color Tusch

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

149,90 kr

Välj variant

Är det du som när nästa Picasso? Dessa Tuschpennor är något utöver det vanliga! Vattenbaserad, heltäckande tusch i mycket hög kvalitet med pumpspets, blir silkesmatt när den torkar. Dessa täckande färgerna ger massor av möjligheter för att göra dekorationer på målade och lackade ytor, men även på papper, papp, trä, metall, sten m.m. Det ger dig många möjligheter för vackra och harmoniska kombinationer av färg och tusch på alla möjliga föremål. 

Hur använder du dessa pennor? 
Skaka tuschen ordentligt och tryck sedan försiktigt ner spetsen några gånger så att färgen rinner ner i spetsen. Så här byter du ut filtspetsen första gången: Ta tag i filtspetsen, dra försiktigt ut den, vänd den och sätt in den igen. Nästa gång byter du till den medföljande spetsen som sitter i locket. På ytor där det finns risk för att färgen blöder ut (t.ex. obehandlat trä) rekommenderar vi att du målar ytan först för ett mycket bättre resultat.

Plus Color Tusch pennor har extra filtspets på korken gör att tuschen håller extra länge. Du kan faktiskt byta spets hela fyra gånger, då varje filtspets är lika i båda ändar. Plus Color tuschens A-märkning är din trygghet om att produkten uppfyller de extra strikta kraven på miljöpåverkan och möjliga skadliga effekter hos både barn och vuxna. 

  • Antal: 3-pack
  • Längd penna: 14,5 cm
  • Spets: 1-2 mm
  • Finns i färgerna: (Guld/Silver/Vit), (Gul/Orange/Röd), (Ljusrosa/Lila/Rosa), (Ljusblå/Turkos/Blå), (Gulgrön/Ljusgrön/Grön), (Vit/Grå/Svart)
  • Uppfyller de extra strikta kraven på miljöpåverkan och möjliga skadliga effekter hos både barn och vuxna
Art.nr 91270
Kopiera OK

Omdömen

0

Frågor & svar

0

Taggar