politisk-inkorrekt-festspel-1

Politisk Inkorrekt Festspel

399 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Lämna moralen vid dörren, den här spelkvällen så finns det inga gränser för vad som kan sägas! Politisk Inkorrekt är ett svenskt spel som har hämtat inspiration från Cards Against Humanity, och det är precis lika gränslöst. Samla dina mest spårade och kreativa vänner och påbörja festkvällen på sjukast möjliga sätt.

Politisk Inkorrekt Festspel är ett spel för dem som vill lämna den moraliska kompassen hemma på festkvällen. Liksom Cards Against Humanity går det här spelet ut på att ett påstående, fråga eller oavslutad mening läses upp, och då ska spelarna använda korten de har på handen för att ge det roligaste och sjukaste svaret/avslutet på det upplästa kortet. Spelaren som läste upp kortet väljer svaret hen tycker är roligast, och nästa runda är det någon annans tur att läsa upp. Spelet är på svenska, kräver 3-12 spelare och passar från 18 års ålder. 

  • Språk: Svenska
  • Spelare: 3-12 st
  • Ålder: 18 år
  • Speltid: 20-60 min
  • Genre: Festspel, sällskapsspel, för vuxna